Jorge Jesus'tan transfer sorusuna cevap

Jorge Jesus'tan transfer sorusuna cevap

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev maçının ardından açıklamalarda bulundu. Jesus, transferle ilgili bir soruya "Şu anda transferi düşünmeye gerek yok" diye cevap verdi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerinde tur biletini İstanbul'a bıraktı. 2. ön eleme turu ilk maçında Dinamo Kiev deplasmanına çıkan Sarı-lacivertliler, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

"EKSİK OLAN OFANSTAKİ KALİTEYDİ"

Zor bir rakiple eşleştiklerini belirten Portekizli çalıştırıcı, "Oynamış olduğumuz ilk resmi maç. Zor bir rakiple eşleştik. Bu turnuvada bizden daha tecrübeliler ama iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Rakibimizin bir tane bile ciddi atağı yoktu. Bugün bizim için eksik olan ofanstaki kaliteydi. İkinci maçta taraftarlarımızın bize vereceği desteğin gerçekten çok önemli bir avantaj olacak. Bugün beraberlikle ayrılıyoruz diye henüz iş bitmiş değil. Turu geçmek istiyoruz." dedi.

TRANSFER SORUSUNA YANIT

Jesus, transfer sorusuna "Şu anda transferi düşünmeye gerek yok. 27'sinde bu rakibe karşı ikinci bir maç var. Şu an elimizdeki mevcut oyuncular, turu geçmek için yeterli kalite ve kapasiteye sahip. 5 haftadır bunun için çalışıyoruz. 2. maçta oynayamayacak oyuncular için konuşmaya gerek yok." diye cevap verdi.

SERDAR AZİZ'İN DURUMU

"Serdar Aziz'in hafta içinde kasığında sakatlığı vardı, gidebildiği yere kadar oynayacaktı ve ilk yarıda maçı tamamlayamayacağına dair sinyalleri bize verdi. Onun haricinde defansif anlamda değişiklik yapmadık çünkü savunmamız iyiydi ve ihtiyacımız yoktu."

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Jorge Jesus Jesus fenerbahçe