Jorge Jesus'tan transfer açıklaması: "İki stoper daha istiyorum"

Fenerbahçe
Jorge Jesus'tan transfer açıklaması: "İki stoper daha istiyorum"

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, Portekiz'de bir televizyona verdiği özel röportajda sarı-lacivertli kulübün transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus, Portekiz televizyonu Canal 11'e verdiği özel röportajda sarı-lacivertli takıma geliş süreci ve transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Jesus'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Avrupa'nın 5 büyük liginden teklif aldım. Fenerbahçe'ye gelmek için Everton'ı reddettim.

Transferde ana fikir, tanıdığım ve iletişim kurmanın kolay olduğu oyuncuları transfer etmekti. Ama sadece Brezilya, Uruguay, Arjantin ya da İspanya'dan oyuncu getirmedim. Takımda zaten İspanyolca konuşan bazı futbolcular var ve bu işleri kolaylaştırıyor.

En iyi stoperimizi kaybettik. Bu yüzden iki stoper istiyorum. Luan Peres transferi tamamlandı. Gustavo Henrique'de henüz bir resmiyet yok.

Ayrıca bir kaleci kiralamamız gerekiyor. Şu anda en iyilerinden birine sahibiz.

Başkana iki isim söyledim. William Carvalho ve Willian Arao. William Carvalho açıkçası zor bir transferdi. Wilian Arao'yu kadromuza kattık ve bundan dolayı mutluyum.

Mehdi Taremi'nin özelliklerini beğeniyorum. Ama onun pozisyonunda şu an 4 oyuncum var.

Sınırsız bir bütçem olsaydı Darwin Nunez'i transfer etmek isterdim.

Taraftarımız çok tutkulu. Dinamo Kiev mağlubiyetinden sonra takımı alkışladılar. Gurur duyduklarını hissettim. Öncelikli hedefimiz Süper Lig'i şampiyon tamamlayabilmek."

Jorge Jesus TV

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus Fenerbahçe transfer haberleri