Jorge Jesus: "Rakibimiz Fenerbahçe forvetlerini durduramadı"

Fenerbahçe
Jorge Jesus: "Rakibimiz Fenerbahçe forvetlerini durduramadı"

Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, "Bugün rakibimiz Fenerbahçe forvetlerini durduramadı, harikaydılar" sözleriyle oyuncularına övgüde bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 6-0'lık Kasımpaşa galibiyetini şu sözlerle değerlendirdi:

"Oyuncularım bugünkü maçı kolaylaştırdı. Maça hızlı, tempolu ve sert başladık. İlk 15 dakikada gol bulduk. 2, 3'ü de bulabilirdik. Bugün rakibimiz Fenerbahçe forvetlerini durduramadı. Valencia, King... Harikaydılar."

"ARDA GÜLER'İN GELECEĞİ ÇOK PARLAK"

Arda Güler'le maç sonrası konuşmasının sorulması üzerine Portekizli teknik adam, "Arda, genç bir oyuncu. Henüz 17 yaşında, daha öğreneceği çok şey var. Çok gelişecek. Henüz üst seviyede değil ama önü çok açık. Üst seviyelere erişebilecek yeteneği var. Bugün de girdikten sonra çok şey göstermeye çalıştı. Bazen bazı şeyleri tek başına yapmaya çalışıyor. Ben de ona bunu söyledim, kendini gösterme baskısı altında oynama dedim. Kendi futbolunu oyna dedim. İyi başlayamadı ama sonra toparladı ve iki gol attı. Geleceği çok parlak sadece Fenerbahçe'de değil, Türk milli Takımı'nda da " yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus Arda Güler Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı