Jorge Jesus varsa Bruma yok

Fenerbahçe Jorge Jesus Portekiz futbol
Jorge Jesus varsa Bruma yok

Fenerbahçe'nin devre arasında Portekiz ligi ekiplerinden Braga'ya kiraladığı Bruma'nın, Jorge Jesusla çalışmak istemediği ve deneyimli hocayla yola devam edilmesi halinde sarı-lacivertlilere dönmeye niyetli olmadığı iddia edildi.

Fenerbahçe'de beklentileri veremeyen ve devre arasında Portekiz'in Braga takımına kiralanan Bruma, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Portekizli oyuncunun geleceği hakkında da ülkesinden haberler gelmeye devam ediyor.

Portekiz basınından A Bola'nın haberine göre; 28 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Jorge Jesus'un önümüzdeki sezon da sarı-lacivertli ekibi çalıştırması durumunda Fenerbahçe'ye dönmeyi düşünmüyor. Haberde Portekizli ismin Jesus'un gitmesi halinde ise Türkiye'ye dönerek kendini ispatlayabilmek adına İstanbul'a döneceği iddia edildi.

BRAGA'NIN SATIN ALMA OPSİYONU YOK

Portekiz temsilcisinin Bruma için herhangi bir satın alma opsiyonunun bulunmadığı bildirilirken, Braga'nın Fenerbahçe'ye 4-5 milyon Euro'luk bir teklif yapması durumunda sarı-lacivertlilerin bu teklifi değerlendirmeye alabileceği ifadeleri kullanıldı.

Ülkesine döndükten sonra iyi bir form grafiği yakalayan futbolcu çıktığı 18 maçta 3 gol, 4 asistlik bir performans sergilemeyi başardı.

Kaynak: Diğer

fenerbahçe Bruma transfer Jorge Jesus