Jorge Jesus, Quaresma'yı istemiş

Fenerbahçe
Jorge Jesus, Quaresma'yı istemiş

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Portekizli ünlü futbolcu Ricardo Quaresma, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un Flamengo'yu çalıştırdığı dönemde kendisiyle transfer görüşmesinde bulunduğunu açıkladı.

Şampiyonlar Ligi finali çerçevesinde düzenlenen etkinliklere katılmak üzere İstanbul'a gelen Ricardo Quaresma, TNT Sports Brezilya'ya konuştu.

Vitoria Guimaraes'ten ayrıldıktan sonra bir sezondur kulüpsüz olan 39 yaşındaki Ricardo Quaresma, Brezilya'ya gitmeye nasıl bakıyorsun sorusuna "Resmi bir teklif almadım ama birkaç kişiyle görüştüm" yanıtını verdi.

Q7, Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Jorge Jesus'la Flamengo'nun başındayken bu konuyla ilgili konuştuklarını ancak bunun ötesine geçilmediğini söyledi.

Brezilya liginde oynayabileceğini belirten Quaresma, "Kültürlerini seviyorum, Brezilya futbolunu seviyorum, risk almayı, top sürmeyi, bire bir oynamayı seviyorlar ve bunlar benim en güçlü olduğum özelliklerim" yorumunda bulundu.

QUARESMA'NIN KARİYERİ

Futbol hayatına Sporting alt yapısında başlayan Ricardo Quaresma, sonrasında Barcelona, Porto, Inter, Chelsea, Beşiktaş, Al-Ahli, Kasımpaşa ve Vitoria Guimaraes gibi takımların formalarını giydi.

Kulüp düzeyinde 679 maça çıkan Portekizli futbolcu, 109 gol - 164 asistlik performans sergiledi.

2005 yılında ülkesinde yılın futbolcusu seçilen Quaresma; 2009/2010 sezonunda Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2016 yılında ise ülkesi Portekiz ile Avrupa şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: Haber Global TV

Jorge Jesus Ricardo Quaresma Flamengo fenerbahçe Beşiktaş