Jorge Jesus ilk transferini Galatasaraylı yıldızı alarak yapmak istiyor

Jorge Jesus Fenerbahçe transfer haberleri futbol
Jorge Jesus ilk transferini Galatasaraylı yıldızı alarak yapmak istiyor

Türkiye Kupası finalinden sonra Fenerbahçe'den ayrıldığını açıklayan Jorge Jesus'un yeni adresinin belli olduğu ve Galatasaraylı yıldız ismin peşinde olduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus, takımının Başakşehir'i mağlup ederek Türkiye Kupası'nı müzesine götürdüğü maçın ardından takımdan ayrıldığını açıklamıştı.

Sabah'ın haberine göre; Portekizli çalıştırıcı, 2018-2019 sezonunda çalıştırdığı Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal ile yeniden anlaşma sağladı.

Deneyimli çalıştırıcının transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığı ve tanıdık bir ismi gündemine aldığı iddia edildi.

MAURO ICARDI'NİN PEŞİNDE

Transferde bu sezon harcanan astronomik bedellerle tüm dünyanın dikkatini çeken Suudi kulüplerinden Al-Hilal, Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi'yle ilgileniyor.

Bonservisi PSG'de bulunan Arjantinli golcüye yıllık 25 milyon Euro'dan 3 senelik bir teklif yapacağı ileri sürüldü.

Jesus'un bir sene görev yaptığı Türkiye'den başka isimlerle de ilgilenebileceği ve transferde hareketli bir dönem yaşayacağı ifade edildi.

Galatasaray'ın şampiyonluğunun baş mimarlarından olan ve taraftarların sevgilisi haline gelen 30 yaşındaki golcü 26 maçta süre alırken 23 gol atıp, 8 de asist yaptı.

Kaynak: Diğer

Jorge Jesus fenerbahçe Galatasaray Süper Lig Mauro Icardi Suudi Arabistan Al-Hilal Mauro Icardi transfer transfer haberleri