Jorge Jesus: "Fenerbahçe 8 senedir kupa alamıyor, bu yüzden yarınki finali kazanmak istiyoruz"

Jorge Jesus Fenerbahçe
Jorge Jesus: "Fenerbahçe 8 senedir kupa alamıyor, bu yüzden yarınki finali kazanmak istiyoruz"

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Başakşehir ile oynayacakları Türkiye Kupası finali maçı öncesinde sarı-lacivertlilerin uzun süredir kupa kazanamadığına dikkat çekerek, "Fenerbahçe 8 senedir hiç kupa alamıyor. Bu yüzden yarınki finali kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Başakşehir ile oynayacakları kupa finali maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik yaptığı açıklamada kupayı kazanmalarının kendileri için önemine dikkat çekerek, "Her takım için önemli bir kupa. Ligde sonuna kadar mücadele ettik ama kazanamadık. Bu kupayı almak istiyoruz. Fenerbahçe 8 senedir hiçbir kupa alamıyor. Bu yüzden elimizden geleni yapıp yarınki finali kazanmak istiyoruz. Uzun süre kupa kazanamamak tabii ki baskı yaratıyor ama bizim sorumluluğumuz bu baskının üstesinden gelmek. Yarın kupayı kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

"GELECEĞİM İLE İLGİLİ KARARIMI BAŞKANIMIZA SÖYLEDİM"

Kupa maçıyla birlikte Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin biteceği hatırlatılan ve geleceği hakkında karar verip vermediği sorulan Jesus, "Geleceğimle ilgili kararı başkanımız Ali Koç'a söyledim. Kendisi biliyor. Ancak burada konuşmak doğru değil. Şu anda final oynayacağız. Buradaki önemli konu ben değil, final maçı." yanıtını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Jorge Jesus'un, Suudi Arabistan Milli Takımı ile anlaştığı iddia edilmişti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe Başakşehir maçı