Jorge Jesus: 5 dakika daha olsaydı maçı kazanırdık

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Jorge Jesus

UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2-2 eşitlikle biten Rennes maçının ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Eğer maç 5 dakika daha uzun olsaydı bu maçı kazanırdık" diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 2-2 eşitlikle biten Rennes maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"EĞER MAÇ 5 DAKİKA DAHA UZUN OLSAYDI BU MAÇI KAZANIRDIK"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus şu ifadeleri kullandı:

“2-0’dan geri geldik bugün. Dolayısıyla iyi bir sonuç olarak değerlendiriyorum. Takımım maçın sonuna kadar inanmayı bırakmadı. Yapmış olduğumuz oyuncu değişiklikleri golleri bulmamızda yardımcı oldu. Eğer maç 5 dakika daha uzun olsaydı bu maçı kazanırdık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün gösterdik ki kim oynarsa oynasın seviyemizi hep yüksek tutmayı becerebiliyoruz. Taraftarlarımıza da destekleri için teşekkür ediyorum. Onları da tebrik ediyorum.

"FİKRİM HALA AYNI"

Bu iki takıma (Dinamo Kiev, Rennes) karşı iyi sonuç aldık ama bu fikrim devam ediyor. Rennes Avrupa’nın en üst düzey 5 liginden birinin takımı. Tehlikeli ve güçlü bir takım. Kiev de her zaman Şampiyonlar Ligi’nde olan bir takım. Gruplardaki ilk maçtan önce de söylemiştim. Fikrim hala aynı. Dinamo Kiev ve Rennes bu grubun favorileri.

MAÇ İÇİNDE YAŞANAN GERGİNLİK

Tribünden bir taraftarın Fenerbahçe yedek kulübesindeki oyunculara laf söylemesi normal bir durum değil ama bu tarz şeyler olabiliyor. Bu tarz durumlarda bir şey yapamıyorsunuz. Orada çok da fazla bir şey olmadı. 1 puan aldık. Son 15 dakikada takımım çok yürekli bir mücadele gösterdi. Özgüvenli bir  görüntü sergiledi.”

 

Kaynak: Haber Global TV

UEFA Avrupa Ligi fenerbahçe Rennes Bruno Genesio