Galatasaray istemişti, Real Betis fiyat düşürdü

Galatasaray transfer transfer haberleri Transfer
Galatasaray istemişti, Real Betis fiyat düşürdü
Fotoğraf: DepoPhotos

Real Betis, en iyi oyuncularından birin olan Johnny Cardoso'nun satışına yeniden sıcak bakmaya başladı. Endülüs ekibi fiyat düşürdü.

Serbest kalma bedeli 80 milyon euro olan oyuncuyla Galatasaray geçtiğimiz aylarda ilgilenmişti. Ancak Real Betis oyuncuyu satmamıştı.

22 yaşındaki orta saha oyuncusuyla Galatasaray'ın yanı sıra Borussia Dortmund, Roma ve Fiorentina da ilgileniyor.

Real Betis oyuncuyu 25 milyon euro'ya bırakmaya razı oldu.

Orta sahada üstün bir kaliteye sahip olan oyuncu, oyunu kontrol etme, top dağıtmada etkili. Ayrıca savunma ve hücuma da ciddi katkı sağlıyor. Performansıyla Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çekiyor.

Dortmund, orta sahasına genç ama deneyimli bir isim arıyor. Alman ekibi Cardoso'nun tam da aradıkları oyuncu olduğunu düşünüyor. Ayrıca genç yetenekleri parlatıp satma konusunda uzman bir takım olan Dortmund, Cardoso için en iyi seçim olabilir.

Galatasaray ise şampiyonluk sürekliliği sağlayabilmek için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Geçtiğimiz aylarda oyuncuyla yakından ilgilenmişti. Betis, Internacional'den 6 milyon euro'ya transfer ettiği oyuncu için Galatasaray'ın 18 milyon euro + bonuslar içeren teklifini kabul etmemişti.

Serie A ekipleri Roma ve Fiorentina da Cardoso'yla ilgilenen takımlar arasında. Fiorentina özellikle Amerikalı oyuncuya ilgi gösteriyor.