Jake Paul Mike Tyson boks maçı ne zaman?

HABER MERKEZİ
Spor haberleri
Jake Paul Mike Tyson boks maçı ne zaman?

57 yaşındaki eski dünya ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson, kendinden 30 yaş küçük bir boksörle yapacağı dövüş için bir kez daha ringe geri dönüyor. Peki, Mike Tyson Jake Paul boks maçı ne zaman, kuralları ne? İşte merak edilenler...

Jake Paul ile Tyson arasındaki boks maçı profesyonel boks maçı olarak resmiyet kazandı. 20 Temmuz’daki karşılaşma iki boksörün de dövüş siciline işlenecek.

JAKE PAUL MİKE TYSON BOKS MAÇI HANGİ KANALDA?

Mike Tyson - Jake Paul müsabakasının canlı yayınlanacağı platform belli oldu. Netflix’in canlı yayınlayacağı boks maçı, Teksas eyaletindeki 80 bin kişilik bir Amerikan futbol stadyumunda yapılacak.

DÖVÜŞ SÜRESİ VE KURALLARI NE?

Karşılaşma, toplamda 8 turdan oluşacak ve her tur 2 dakika sürecektir. Bu format, dövüşçülerin stratejilerini sergilemeleri için uygun bir zaman dilimi sağlayacak.

Müsabakada dövüş kuralları gereği, dövüşcülerin birbirlerini nakavt etmelerine izin verilecek. Nakavt olmaması durumunda kazananı puanlama belirleyecek. Müsabaka, 2 dakikalık sekiz turdan oluşacak. Bu süre, dövüşçülere stratejilerini uygulama ve rakiplerini analiz etme şansı verecek. Dövüşçüler, 14 oz ağırlığında eldiven kullanılacak ve başlık kullanılmayacak.

Dünya çapında büyük bir heyecanla beklenen Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki dövüşün kuralları sonunda açıklandı. Bu müsabaka, resmi bir profesyonel dövüş olarak düzenlenecek ve sonucu resmi kayıtlara geçecek.