İtalyanlar Hakan Çalhanoğlu'nu böyle anlattı: "Oscar ödüllü yönetmen"

Hakan Çalhanoğlu İtalya Serie A
İtalyanlar Hakan Çalhanoğlu'nu böyle anlattı: "Oscar ödüllü yönetmen"
Reuters

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Inter'in Juventus'u yendiği maçta 106 pasın 100'ünü isabetli kullanarak mükemmel bir performans ortaya koydu.

La Gazzetta dello Sport "Oscar ödüllü yönetmen" başlığıyla verdiği haberde Hakan Çalhanoğlu için "Mister 100 pas" sıfatını kullandı.

Sarı kart cezası nedeniyle önceki Fiorentina maçında görev alamayan Hakan Çalhanoğlu, bir haftalık aranın ardından Juventus maçıyla yeniden İtalyanları büyüledi.

Serie A'da şampiyonluk yarışına yön verecek maçta adeta futbol dersi veren milli yıldızımız 106 pas denemesinde 100 başarılı pas gerçekleştirdi.

Gazete, Çalhanoğlu'nun şu anda muhtemelen Avrupa'nın önde gelen liglerindeki en iyi oyun kurucu olduğunu belirterek 'unutulmaz bir yıl' yaşadığını vurguladı.

Herkes Brozovic gidince Inter'in çökeceğini düşünürken bu rolü üstlenen Hakan kısa sürede yeni görevine uyum sağlayarak takımı zirveye taşıdı.

Aslında bu bölge için transfer edilen Asllani ise Hakan'ın istikrarlı performansı karşısında nadiren süre bulabiliyor. Inzaghi de Hakan'dan vazgeçemiyor.