İtalyan ekibi Salih Uçan için geliyor

Beşiktaş Transfer İtalya Serie A
İtalyan ekibi Salih Uçan için geliyor

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan Salih Uçan'a İtalya'dan talip var. Sassuolo'nun milli oyuncu ile ilgilendiği ve teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına Almanya'da devam ediyor.

Transfer etmek istediği isimleri ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a kaptıran Siyah-beyazlıların yıldız oyuncusuna İtalya'dan talip var.

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; Sassuolo, Beşiktaş'ın milli oyuncusu Salih Uçan'ın peşinde.

Kariyerinde daha önce 2 farklı dönemde Roma ve Empoli formaları giyen 29 yaşındaki futbolcunun 3. kez İtalya yolunu tutabileceği ifade edildi.

Orta sahadaki yıldız isimlerinden Frattesi'yi Inter'e ve Harroui'yi de Frosinone'ye gönderen Yeşil-siyahlılar Salih Uçan'ı kadrosuna katarak o bölgede oluşan boşluğu doldurmak istiyor.

Milli oyuncunun sözleşmesinin gelecek sezon sonunda bitecek olmasının Sassuolo'nun yapılacak pazarlıklarda elini güçlendirdiği belirtilirken, orta saha oyuncusunun İtalyan ekibinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir isim olduğu vurgulandı.

Salih Uçan geçtiğimiz sezon 32 maçta sahaya çıkarken 3 gol, 8 asistlik bir performans sergilemiş ve bu durum ona yeniden milli takım kapılarının açılmasını sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Beşiktaş haberleri Beşiktaş transfer Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Beşiktaş Transfer Twitter Salih Uçan