İşte Real Madrid'in ABD turunda Arda Güler'in oynayacağı maçlar ve tarihleri

Haber Merkezi
Real Madrid Hazırlık maçı Arda Güler
İşte Real Madrid'in ABD turunda Arda Güler'in oynayacağı maçlar ve tarihleri

Real Madrid bugün Amerika Birleşik Devletleri'ne gidiyor. Bu ülkede 3 hazırlık maçı oynayacak İspanyol ekibinin kamp kadrosunda Arda Güler'de yer alıyor. Peki Arda hangi maçlarda oynayacak?

Arda Güler'in Real Madrid'deki ilk sezonu, azdan çoka doğru giderek öyle bir noktaya geldi ki, son aşamada Türk en iyilerden biri oldu ve bunu Türkiye adına attığı bir gol ve iki asistle Avrupa Şampiyonası'nda da teyit etti. .

Böylece, dinlenebildiği bir yazın ardından 'Merengue' oyuncusu, Real Madrid ile sezon öncesi hazırlık çalışmalarına başladığı ve sakatlıkların önüne geçmek için hazırlanmaya çalıştığı sahalara çoktan geri döndü.

Pazar günü beyazların Milan, Barcelona ve Chelsea ile karşılaşacağı Amerika turunda takımla birlikte seyahat etmek üzere Real Madrid ile idmanlara geri döndü.

Turda Real Madrid 3 maç oynayacak. 1 Ağustos'ta Milan ile, 4 Ağustos'ta Barcelona'yla, 7 Ağustos'ta ise Chelsea'yle karşılaşacak. Sonrasında İspanya'ya dönecek ve Atalanta ile oynayacağı UEFA Süper Kupa maçının hazırlıklarına başlayacak.

Arda Güler, Kroos'un emekli olmasıyla Ancelotti'nin yerine getirmekten sorumlu olduğu nesil değişikliğinde orta sahanın önemli oyuncularından biri olarak gösteriliyor.