İşte Real Madrid'i karıştıran fotoğraf, Guti'den Rodrygo'ya "Ağzını kapat, komplekslerinden kurtul"

Real Madrid İspanya La Liga futbol
İşte Real Madrid'i karıştıran fotoğraf, Guti'den Rodrygo'ya "Ağzını kapat, komplekslerinden kurtul"

Her şey bir İspanyol gazetesinin Bellingham, Mbappe ve Vinicius'nun yanındaki Rodrygo'yu fotoğraftan silip kapak yaymasıyla başladı...

Brezilyalı futbolcu içinde olması gereken bir fotoğraftan silinmesine çok içerledi. Kendini dışlanmış hissetti.

Tam da bunun üzerine Ballon d'Or adayları açıklandı. Bellingham, Mbappe ve Vinicius listedeydi ama Rodrygo listeye alınmadı. Daha da içerledi.

Bu olaylar onu yanlış bir yola götürdü. Peş peşe açıklamalar yaptı. BMV'nin yanında R'nin de olması gerektiğini söyledi. Sonra sosyal medyadan Şampiyonlar Ligi'ndeki zafer anlarını paylaşıp Ballon d'Or'a aday gösterilmemesine tepki gösterdi.

Üçlü mızrağın dışında kalmak Rodrygo'nun dengesini bozdu.

Jude Bellingham ona destek çıktı ve "Sadece aptallar R harfini unutur" dedi.

Bir dönem Beşiktaş formasını da giyen Real Madrid efsanesi Guti ise Rodrygo'ya uyarılarda bulundu. Guti, Brezilyalı oyuncunun komplekslerinden sıyrılması gerektiğini belirtip sadece sahadaki futboluyla konuşmasını ve ağzını kapatmasını tavsiye etti.

"Genel olarak bu yaşananlar bana saçma geliyor" diyen Guti, "Bence futbolcular sadece sahada olmalı, futbolcunun konuşması gereken yer orası. Real Madrid'de 25 futbolcu var, hepsini her gün medyada konuşurken görmüyoruz. Komplekslerinizden sıyrılmanız lazım. Rodrygo'nun ortalığı karıştırmaya çalıştığına ya da birilerinin onu kötü gösterme derdinde olduğunu sanmıyorum." dedi.