İşte Arda Güler'in sakatlandığı o pozisyon! Açıklamalar peş peşe geldi

Arda Güler Real Madrid

İspanyol temsilcisi Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, tedavi sürecini hızlandırmak için Madrid'e döndüğünü duyurdu. Öte yandan genç yıldızın sakatlandığı pozisyon olduğu belirtilen görüntüler de paylaşıldı.

Milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid'in ABD'deki kampında bir antrenmanda sakatlık yaşadı. Sakatlığın ardından hazırlık maçlarında oynatılmayan Arda, riske edilmeyerek tedavisi için Madrid'e gönderildi.

Arda Güler'in sakatlandığı pozisyon anına ilişkin olduğu belirtilen görüntüler de sosyal medyada paylaşıldı.

ARDA GÜLER'DEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Arda Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler." ifadelerini kullanmıştı.

Real Madrid, Arda Güler'in sağ diz iç menisküsünde yaralanma tespit edildiğini ve yıldız oyuncunun özel tedavi için Madrid'e döneceğini açıklamıştı.

Soccer Champions Tour için Real Madrid ile ABD'ye giden milli futbolcu, takımının Manchester United ve Milan ile oynadığı hazırlık maçlarının kadrosunda yer almasına karşın forma şansı bulamamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid