İspanyollar ertelenen maçı hayali olarak oynattı, Enes Ünal boş geçmedi!

koronavirüs corona virüs
İspanyollar ertelenen maçı hayali olarak oynattı, Enes Ünal boş geçmedi!

Koronavirüs salgını nedeniyle 2 hafta ara verilen La Liga'da, Leganes kulübü, sosyal medya hesabından bir sürprize imza attı ve bu hafta oynanması planlanan Valladolid maçını 'hayali' olarak oynattı.

Koronavirüs tehlikesinin yaşandığı ülkelerden biri İspanya olurken, La Liga yönetimi, 2 haftalığına ligleri durdurma kararı aldı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından hafta sonu oynanması gereken Leganes - Valladolid maçı da iptal olurken, Leganes kulübü, taraftarlarına bir sürpriz yaptı. Sosyal medya hesabından hayali bir maç oynatan kulüp, takımlarının 30. dakikada De Oscar'ın golüyle 1-0 öne geçtiğini duyurdu.

İspanyollar ertelenen maçı hayali olarak oynattı, Enes Ünal boş geçmedi! - Resim : 1

Leganes kulübünün 2. gol tweeti Real Valladolid için olurken, hayali müsabakanın 49. dakikasında Enes Ünal'ın attığı golle skorun 1-1'e geldiği duyuruldu. Atılan bu tweetin ardından Türk futbol severler Leganes kulübünün sosyal medya hesabını yorum yağmuruna tutarken, İspanyollar da Türklere eşlik etti ve ortaya eğlenceli bir durum çıktı.

İspanyollar ertelenen maçı hayali olarak oynattı, Enes Ünal boş geçmedi! - Resim : 2

Sosyal medyada günün en fazla konuşulan hayali maçında sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 75. dakikada Bustinza'nın attığı golle 2-1 Leganes oldu.

İspanyollar ertelenen maçı hayali olarak oynattı, Enes Ünal boş geçmedi! - Resim : 3

Leganes Valladolid Enes Ünal koronavirüs La Liga