İspanyol futbolunun yeni yıldızını Napoli kaptı!

Napoli İspanya La Liga İtalya Serie A
İspanyol futbolunun yeni yıldızını Napoli kaptı!
DepoPhotos

Yıldız futbolcusu Piotr Zielinski'yi Suudi Arabistan'a satmaya hazırlanan İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli, İspanyol futbolunun yeni yıldızı Gabri Veiga'yı kadrosuna katmak üzere.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ahli, Napoli'nin Polonyalı yıldızı Piotr Zielinski'yi yıllık 15M€ maaş teklifiyle ikna etmeyi başardı. Kulüplerin de 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşması an meselesi.

Napoli'de 7 sezonu geride bırakan Zielinski, takıma katıldığı ilk günden bu yana Napoli'nin değişilmezlerinden olmayı başarmış ve bugüne dek 329 maçta görev yaparak 91 gollük katkı (47 gol - 44 asist) sağlamıştı.

YERİ İSPANYOL FUTBOLUNUN YENİ YILDIZIYLA DOLACAK

L’Equipe muhabiri Loïc Tanzi'nin haberine göre; İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli, Zielinski'den doğacak boşluğu İspanyol futbolunun yeni yıldızı Gabri Veiga ile doldurmaya hazırlanıyor.

Veiga ile anlaşmaya varan Napoli, Celta Vigo'yla da yaptığı görüşmelerin sonuna geldi. İtalyan ekibinin bu transfer için Celta Vigo'ya bonuslar hariç 36 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ve sonraki satıştan pay vereceği belirtiliyor.

21 yaşındaki genç orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Celta Vigo formasıyla İspanya La Liga'da 36 maça çıkmış ve 11 gol - 4 asist üretmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Napoli Gabri Veiga Celta transfer haberleri İspanya La Liga İtalya Serie A Suudi Arabistan Ligi Al-Hilal