İspanyol basınından Cristiano Ronaldo iddiası: "Galatasaray'ı seçebilir"

Spor haberleri Galatasaray Cristiano Ronaldo transfer haberleri
İspanyol basınından Cristiano Ronaldo iddiası: "Galatasaray'ı seçebilir"

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'ı reddeden Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo için İspanya'dan kafaları karıştıran Galatasaray iddiası geldi.

FIFA Dünya Kupası'ndan önce verdiği röportaj sonrası Manchester United ile yolları ayrılan Cristiano Ronaldo için İspanya basınından flaş bir iddia geldi.

Serbest oyuncu konumundaki Cristiano Ronaldo'nun adı şu sıralarda birçok Avrupa devi ile birlikte Türk ve Arap kulüpleriyle de anılıyor.

AL NASSR İDDİALARI YALANLANDI

38 yaşındaki yıldızın Al Nassr ile anlaştığı, Dünya Kupası'ndan sonra imza atacağına dair iddialar ortaya atılmıştı. Ronaldo, Al Nassr iddialarını Portekiz'in İsviçre ile oynadığı maçın ardından yalanlamıştı.

GALATASARAY İDDİASI

İspanyol basınından Diariogol ise Manchester United'ın sezon başında ayrılığına izin vermediği Ronaldo'nun adının anıldığı bazı kulüplerle yeniden görüşmeye başlayacağını ve bu takımlar arasında Galatasaray'ın da olduğunu öne sürdü.

Sezon başında Galatasaray'ı reddeden Cristiano Ronaldo'nun bu kez sarı - kırmızılıları reddetmediği ve masaya oturmaya hazır olduğu ve Galatasaray'ı seçebileceği iddia edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Cristiano Ronaldo Al-Nassr Suudi Arabistan transfer haberleri