İspanyol basınında Arda Güler endişesi: Ya Montella çağırırsa!

Real Madrid Arda Güler Vincenzo Montella Milli Takım UEFA Şampiyonlar Ligi futbol
İspanyol basınında Arda Güler endişesi: Ya Montella çağırırsa!

Vincenzo Montella'nın Arda Güler'i Milli Takım'a çağırma ihtimali İspanyol basınında endişeye yol açtı. Defensa Central'ın Arda'nın tekrar sakatlanmasının büyük bir kayıp olacağını yazdı.

Real Madrid taraftarları Arda Güler'i sahada görmeyi beklerken Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın antrenmana gelmesi İspanyol basınında endişeyle karşılandı.

Arda Güler'in Braga'ya karşı kadroya alınmasıyla bu maçta oynama şansı yüksek. Ancak Defensa Central'a göre Real Madrid bu maçtaki performansının ardından Arda Güler'i kaybetme riskiyle karşı karşıya.

Takımın gelecekteki kilit isimlerinden biri olması beklenen Arda için Nacho, Braga maçı öncesi katıldığı basın toplantısında "Güler çok genç bir oyuncu ama inanılmaz bir yeteneğe sahip. Önünde etkileyici bir gelecek olduğuna inanıyorum. Madrid'de oynamak için tüm özelliklere sahip bir oyuncu. İhtiyacı olan şey oynamak ve kendini göstermek" demişti.

Vincenzo Montella'nın antrenmanın bir bölümünde Ancelotti ile beraber Arda'yı izlemesi ve Milli Takım'a çağrılma olasılığından bahsedilen haberde Arda'nın Braga maçında çıkış yapması halinde büyük ihtimalle Montella'dan çağrı alacağı belirtildi.

Arda'nın sakatlığının yeniden nüksetme tehlikesinin Real Madrid için büyük bir risk olduğu belirtildi.

MARCA FARKLI YAKLAŞTI

Marca gazetesi ise Milli takıma çağrılmasının Arda Güler için bir avantaj olacağını yazdı. Gazete, Almanya hazırlık maçı ve Galler maçlarında oynaması halinde Arda Güler'in kondisyon ve süre eksiğinin önemli bir bölümünü kapatabileceği yorumunda bulundu. 

BRAGA MAÇI KADROSU AÇIKLANDI

Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında sahasında Portekiz temsilcisi Braga'yı ağırlayacağı maçın kadrosunu açıkladı.

Milli futbolcumuz Arda Güler'in de dahil edildiği kadro şu şekilde:

Kaleciler: Andry Lunin, Kepa Arrizabalaga, Diego Pineiro

Defanslar: Dani Carvajal, David Alaba, Nacho, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy

Orta Sahalar: Jude Bellingham, Toni Kroos, Luka Modric, Eduardo Camavinga, Federico Valderde, Arda Güler, Nico Paz

Forvetler: Vinicius Junior, Rodrygo, Joselu, Brahim Diaz.

Real Madrid ile Braga'nın karşı karşıya geleceği karşılaşma 8 Kasım Çarşamba günü TSİ 23.00'te oynanacak.

Kaynak: Haber Global TV