İspanyol basını: En-Nesryi halen ikna edilemedi, baskı yapılıyor

Haber Merkezi
Fenerbahçe Sevilla Youssef En-Nesyri transfer haberleri
İspanyol basını: En-Nesryi halen ikna edilemedi, baskı yapılıyor

İspanya'da yayılan Estadio Deportivo, Sevilla ve Fenerbahçe'nin anlaştığını ancak Youssef En-Nesyri'nin henüz ikna edilemediğini iddia etti.

4 transfer yapan Sevilla, transfer operasyonlarını sürdürebilmek için Youssef En-Nesry'yi satmak istiyor.

Birçok talibi olan oyuncu için en iyi teklifi Fenerbahçe yaptı ve bugün iki kulüp anlaştı. Sevilla ve Fenerbahçe şimdiyse oyuncuyu sözleşmeye imza atması için ikna etmeye çalışıyor.

Ancak gazetenin haberine göre oyuncu hemen karar vermek istemiyor. İddialar oyuncunun Roma'ya gitmeyi istediği yönünde. Roma ise Sevilla'nın istediği bonservis bedelini vermek istemiyor. Tam bir karmaşa haline dönen transferde son kararı Faslı futbolcu verecek.

Daha önce Suudi Arabistan'dan gelen teklifi reddeden 27 yaşındaki futbolcunun Avrupa'nın 5 büyük liginden birinde oynamak istediği belirtiliyor.

Roma, En-Nesryi'ye sezon başına 2,5 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme önerdi. Fenerbahçe ise bundan çok daha fazlasını teklif etti. Roma'nın ise asıl istediği futbolcu Alexander Sörloth. Fakat Villarreal bu oyuncu için çok yüksek bir bonservis bedeli talep ediyor.

Türk basınında çıkan haberlerde oyuncunun yıllık 4 milyon euro ve başarı bonuslarıyla anlaşmayı kabul ettiği belirtiliyor. Ancak İspanyol basını oyuncunun halen karar vermediğini yazmaya devam ediyor.

Bugün takımla antrenmana da çıkmayan oyuncunun dizindeki zorlamadan dolayı dinlendirildiği öğrenilmişti.