İspanya'yı yasa boğan ölüm! Genç atlet Alba Cebrian hayatını kaybetti

İspanya 2024'te hayatını kaybeden ünlüler
İspanya'yı yasa boğan ölüm! Genç atlet Alba Cebrian hayatını kaybetti

İspanya'nın Celtiberas Atletizm Kulübü'nde kariyerini sürdüren 23 yaşındaki atlet Alba Cebrian'ın geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybettiği bildirildi.

İspanya'nın Celtiberas Atletizm Kulübü'nde kariyerini sürdüren İspanyol atlet Alba Cebrian 23 yaşında hayatını kaybetti.

Genç atletin antrenman yaptığı sırada kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırılmasının ardından birkaç gün sonra yaşamını yitirdiği bildirildi.

23 yaşındaki orta mesafe koşucusu atlet 1500 ve 3000 metre kategorilerinde mücadele ediyordu.

Cebrian'ın antrenman esnasında birden yere yığılarak kalp krizi geçirdiği ve ilk müdahalenin tesislerde bulunan bir doktor tarafından yapıldığı açıklandı.

Cebrian'a ambulans tesislere gelene kadar doktor tarafından kalp masajı yapıldığı ve daha sonrasında ise hastanede yoğun birkaç gün boyunca yoğun bakımda kaldığı ifade edildi.

Alba Cebrian'ın kulübünden yapılan açıklamada, "Celtiberas Atletizm Kulübü olarak Alba Cebrian'ın ölüm haberini sizlere bildirmekten derin bir üzüntü duyuyoruz. Bu kederli anlarda ailesiyle birlikte olduğumu bildiriyoruz. Her zaman seni hatırlayacağız Alba" ifadeleri kullanıldı.

2024'te hayatını kaybeden ünlüler