İspanya'nın Türkiye endişesi: Eşleşmek istemiyorlar

EURO 2024 A Milli Takım Milli Takım İspanya futbol
İspanya'nın Türkiye endişesi: Eşleşmek istemiyorlar
Fotoğraf: DepoPhotos

As Gazetesi EURO 2024 kura çekimi öncesi grupları analiz etti.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) kura çekimine ilk torbadan seribaşı olarak katılacak olan İspanya'nın eşleşmesi olası takımları değerlendiren As gazetesinin Türkiye ile ilgili incelemesi dikkat çekti.

Kura çekiminde ev sahibi Almanya'nın yanı sıra İngiltere, Portekiz, Fransa ve Belçika'yla birlikte seri başı olan İspanya'nın kaçınması gereken ekipleri yazan As gazetesi torbaları şöyle değerlendirdi.

İkinci torbada yer alan takımlar arasında en güçlüsünün Macaristan olduğunu yazan gazete ikinci olarak Türkiye ve üçüncü olarak da Arnavutluk'un kaçınılması gereken ekipler olduğunu belirtti.

Macaristan'a karşı çok dikkatli olunması gerektiğini ifade eden gazete Türkiye'nin de Montella'nın gelmesi gösterdiği çıkışa dikkat etti. Milli takımımız için deneyimin ve gençliğin cesur bir karışımı ifadesini kullan As, Arda Güler'e de dikkat çekti.

Gazete 2. torbadaki ekiplerden Avusturya ve Danimarka'nın da tehlikeli olabileceğinin altını çizdi.

Üçüncü gurubu da değerlendiren As, Hırvatistan ve Hollanda'nın çekinilmesi gereken ekipler olduğunu belirtirken İspanya'yla aynı gruptan çıkan ve İspanya'yı yenmeyi başaran İskoçya'nın da tehlikeli bir takım olduğunu yazdı.

Son torbada ise İtalya ve İsviçre'nin güçlü ekipler olduğu belirtirken pal-off'lardan gelmesi halinde Ukrayna'nın da güçlü bir ekip olduğunun altı çizildi.

Kaynak: Haber Global TV