İsmi Beşiktaş'la anılan Aitor Cantalapiedra, Panathinaikos'da

Beşiktaş
İsmi Beşiktaş'la anılan Aitor Cantalapiedra, Panathinaikos'da

Twente'den ayrılan ve ismi bir süredir Beşiktaş ile anılan İspanyol kanat oyuncusu Aitor Cantalapiedra, Yunan ekibi Panathinaikos'a transfer oldu.

Haber Global - Dış Haberler

Yunan ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İspanyol oyuncuyla prensip anlaşmasına varıldığı duyuruldu. Prosedürlerin tamamlanmasının ardından resmi imzaların atılacağı ve sözleşme detaylarının kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

Öte yandan Hollanda medyasında yer alan haberlere göre, Cantalapiedra yeni takımından yıllık 350 bin Euro civarında bir ücret kazanacak.

Cantalapiedra'nın menajeri Botines Albert, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Aitor'un transferi üzerine Beşiktaş ile görüşüyoruz. Başka bir talip daha var. O da Yunanistan'dan Panathinaikos. İki takımla da görüşmeler sürüyor, ancak Beşiktaş'la yaptığımız görüşmeler daha hızlı ilerliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Futbola Barcelona'nın altyapısı La Masia'da başlayan Cantalapiedra, 2018 yazında transfer olduğu Twente'de 61 maça çıktı, 42 gole direkt etki (24 gol - 18 asist) etti.

İsmi Beşiktaş'la anılan Aitor Cantalapiedra, Panathinaikos'da - Resim : 1

son dakika son dakika haber Beşiktaş Aitor Cantalapiedra Panathinaikos Beşiktaş transfer haberleri Cantalapiedra Beşiktaş