İsmail Kartal'tan transfer sözleri

Fenerbahçe İsmail Kartal
İsmail Kartal'tan transfer sözleri

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, transferlerin devam edeceğini belirterek, "Bazı oyuncular kadroya katılacak. Kadro kalitemiz genişleyecek" şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanş maçında deplasmanda Moldova ekibi Zimbru ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen toplantıda karşılaşmayı değerlendiren Kartal, "İkinci maç için güzel bir hava, güzel bir ortam var. Ülkemiz biraz sıcak olduğu için buradaki serin hava biraz daha iyi geldi. İlk maçı güzel bir oyunla iyi bir sonuçla maçı kapattık. Aynı ciddiyetle rakibe saygı göstererek hazırlandık. İyi bir futbol iyi bir mücadeleyle kazanarak ülke futboluna katkı yapmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı tamamlayıp maç saatini beklemeye geçeceğiz" diye konuştu.

"DJIKU’NUN UFAK BİR SAKATLIĞI VAR"

İsmail Kartal, "İlk maçta alınan 5-0'lık galibiyetten dolayı ikinci maçta ilk 11'de değişiklik olacak mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"İlk maçtan Alexander Djiku’nun ufak bir sakatlığı var. Onu riske etmedik. Bazı futbolcuları dinlendirerek başka oyuncularla buraya geldik. Yarınki maçta da onlara şans vereceğiz."

"FENERBAHÇE HER ZAMAN HER YERDE KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKAR"

Önemli bir kadroya sahip olduklarını belirten İsmail Kartal, "Yarın sahaya çıkan ilk 11 Fenerbahçe’nin en iyi ilk 11’idir. Bizim kadromuzda her oyuncu değerlidir. Hangisi oynarsa oynasın sahaya çıkan oyuncular değerlidir. Kazanmak için buradayız. Fenerbahçe futbol takımı her zaman her yerde kazanmak için sahaya çıkar" ifadelerini kullandı.

"KADRO KALİTEMİZ GENİŞLEYECEK"

Kartal, kendisinin ve takımının bu sezonki hedeflerini dair ise "Bazı oyuncular kadroya katılacak. Kadro kalitemiz genişleyecek. Üç kulvarda gidiyoruz. Gideceğimiz noktaya kadar devam edeceğiz. İlk önceliğimiz ligde şampiyon olmak. Avrupa’da da belki hayal olacak ama bunu yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Oyuncularımla sürekli bunu konuşuyoruz. Bunu da başarabiliriz. Gerçekten çok çalışıyoruz. Umarım bunu da başarırız" dedi.

LIVAKOVIC VE CENGİZ ÜNDER İÇİN YORUM YAPMAKTAN KAÇINDI

Kartal, transfer gündeminde olduğu iddia edilen Cengiz Ünder ve Hırvat kaleci Dominik Livakovic ile ilgili soru üzerine, "Şu anda bu isimlerle ilgili benim konuşmam doğru olmaz. Ekonomik şartlar var, kulüpler arasında görüşmeler var. Bu çalışmayı Başkanımız ve yönetim kurulu sürdürüyor. Onların yetki alanı. Şu anda bu konuda herhangi bir açıklama yapmam doğru olmaz." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: DHA

fenerbahçe İsmail Kartal Fenerbahçe transfer haberleri