İsmail Kartal'la Batshuayi arasında toplantı: Özür diledi, 'rekabet' vurgusu yaptı

Fenerbahçe
İsmail Kartal'la Batshuayi arasında toplantı: Özür diledi, 'rekabet' vurgusu yaptı

Fenerbahçe'nin dünkü Nordsjaelland karşılaşmasında oyundan alınırken üzgün olduğu görülen Batshuayi ile İsmail Kartal arasında bir toplantı gerçekleşti. Batshuayi'nin hocasından özür dilediği, davranışının rekabetçi bir oyuncu olmasından kaynaklandığını söylediği öğrenildi.

SERCAN HAMZAOĞLU - HABER GLOBAL

Sezona 11 maçın tamamını kazanarak başlayan Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, Michy Batshuayi ile Samandıra Can Bartu Tesislerinde bir toplantı gerçekleştirdi.

Dün akşamki maçta oyundan çıkarken üzüntü yaşamasının normal olduğunu oyuncusuna anlatan İsmail Kartal, takım olarak bir bütün olduklarını ve herkesin dayanışma içerisinde olması gerektiğini söyledi.

ÖZÜR DİLEDİ, 'HİÇBİR PROBLEMİM YOK' DEDİ

Batshuayi'nin ise hocasından özür dileyerek, rekabetçi bir oyuncu olduğunu ve bundan dolayı oyuna devam etmek istediğini dile getirdiği öğrenildi.

Teknik heyete karşı asla bir saygısızlık yapmak istemediğini, maçtan sonra takım arkadaşları ile de yanlış anlaşılmamak için konuştuğunu hocasına söyleyen Batshuayi'nin kendi adına hiçbir probleminin olmadığını söylediği de öğrenildi. 

Kaynak: Haber Global TV

İsmail Kartal Batshuayi Nordsjaelland