İsmail Kartal'dan Osayi Samuel'e oyun yasağı!

Fenerbahçe İsmail Kartal

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Hatayspor'u 4-2 mağlup eden Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü İsmail Kartal, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada Bright Osayi-Samuel'in kendisine "oyun oynamayacağı" konusunda söz verdiğini söyledi. Tecrübeli teknik adamın bu sözleri gündem oldu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında Hatayspor'u 4-2 mağlup ederek liderlik koltuğunu Galatasaray'dan devraldı.

Sarı-lacivertli takımın maçtaki 2. golüne imzasını atan Bright Osayi-Samuel, bu sezonki ikinci golünü kaydetti.

"PLAYSTATIONLA OYUN OYNAMAK YOK DEDİM, SÖZ VERDİ"

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Osayi-Samuel'in formundaki yükselişin sorulması üzerine, "Bright'ın hala eksikleri var, hala tam istediğim gibi değil. Özel hayatına dikkat etmesi gerekiyor. Dün akşam toplantı yaptık onunla. Gece yarılarına kadar playstationla oyun oynamak yok dedim, yasakladım. Bana söz verdi, oynamayacağını söyledi. Düzeltmesi gereken bazı ufak tefek eksikleri var onları da düzeltirse 1. sınıf oyuncu olacak" yanıtını verdi.

"SONUÇTA PATRON HOCAMIZ"

Bright-Osayi Samuel ise yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Oosterwolde ile oynadığınız online oyununuza Fred’i de dahil edecek misiniz?" şeklindeki soruya, “Fred bizden çok daha iyi… Seviye olarak bizden daha yukarıda… Hocamız da bizlerin oyun oynamayı sevdiğini biliyor. Biraz daha az oynamam gerektiğini söyledi. Ben de daha az oynamaya çalışıyorum çünkü sonuçta patron hocamız… Hocamız ne derse yapmak durumundayız” yanıtını verdi.

OSAYI-SAMUEL'İN SKOR KATKISI SÜRÜYOR

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Bright Osayi-Samuel, bu sezon hücum yollarında önemli katkı sağladı.

Sarı-lacivertlilere 2020-2021 sezonunun devre arasında katılan Nijeryalı oyuncu, söz konusu sezonda sadece 1 gol atabilmişti. 2021-2022 sezonunu da 1 golle kapatan 25 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon ise skor katkısı sağlayamamıştı.

Ligde bu sezon geride kalan süreçte 6. maçına çıkan Osayi-Samuel, daha şimdiden 2. golüne ulaştı.

Ankaragücü deplasmanında takımına galibiyeti getiren tek golü kaydeden sağ bek oyuncusu, Hatayspor karşısında da takımının 2. golüne imza attı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de 3 asiste imza atan 25 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, bu sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 13 resmi maçta takımına 5 gollük katkı (2 gol - 3 asist) sağlamış durumda.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe İsmail Kartal Bright Osayi-Samuel