İsmail Kartal: Ferdi Kadıoğlu sol bekte oynuyor çünkü sol bekimiz yok!

Fenerbahçe
İsmail Kartal: Ferdi Kadıoğlu sol bekte oynuyor çünkü sol bekimiz yok!

UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında sahasında Slavia Prag'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "İnsanlar 'Ferdi Kadıoğlu neden sol bekte oynuyor?' diye soruyor. Çünkü sol bekimiz yok!" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında sahasında karşılaştığı Slavia Prag'a 3-2 mağlup oldu ve tur umudunu rövanş maçına bıraktı.

Maç sonunda yayıncı kuruluşa konuşan sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal şunları söyledi:

"Maça her iki takım da istekli başladı, dengeli giden bir maç oldu ama bu takım çok iyi kapanıp kontraya çıkan bir takımdı. Biz de onlara bu şekilde cevap verdik. Onlar pozisyonları değerlendirdiler biz değerlendiremedik. Kendi evimizde kaybettiğimiz maçtan sonra rövanş maçında bu mağlubiyeti telafi etmeyi düşünüyoruz. Turu geçebileceğimiz düşünüyoruz. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız.

Kim Min-Jae ile Szalai uzun zamandır birlikte oynuyordu, daha dengeli oyun sergiliyorlardı. Tisserand da fena maç çıkarmadı. Bu kadar yoğun maç trafiğinde herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Kadro derinliğini geniş tutabilmemiz için rotasyonlar yapıyoruz. Çok yoruldu, onu değiştirmek zorunda kaldık.

Ferdi gibi bir oyuncu var elimde. İnsanlar 'Ferdi Kadıoğlu neden sol bekte oynuyor?' diye soruyor. Çünkü sol bekimiz yok! Takımın jokeri, sol bekim de yok mecburen sol bekte oynatıyorum. Ferdi'yi her zaman ön tarafta kullanmak istiyorum ama bazı şeyler sizin düşüncelerinizin önüne geçiyor. Ferdi maşallah sol beke koyuyorsunuz orada da oynuyor."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe İsmail Kartal Ferdi Kadıoğlu