İsmail Kartal Fenerbahçe imza töreni canlı izle! İsmail Kartal imza töreni canlı izle FBTV

İsmail Kartal Fenerbahçe Ali Koç
İsmail Kartal Fenerbahçe imza töreni canlı izle! İsmail Kartal imza töreni canlı izle FBTV

Fenerbahçe geçtiğimiz günlerde teknik direktör olarak takımın başına getirdiği İsmail Kartal için bugün imza töreni düzenliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticilerin de bulunacağı tören Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde saat 16.00'da başlayacak. İşte İsmail Kartal imza töreni canlı izle linki.

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’un Fenerbahçe takımı ile sözleşmesinin bitip takımdan ayrılmasının üzerine sarı-lacivertli kulübün başına geçen ve takımla birlikte çalışmalara şimdiden başlayan İsmail Kartal bugün resmi imzayı atıyor.

İsmail Kartal imza töreni canlı izle FBTV

İSMAİL KARTAL FENERBAHÇE İMZA TÖRENİ

Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal'la 1 yıllık sözleşme imzalandığını dün KAP'a bildirdi. 62 yaşındaki teknik adamın imza töreni ise 3 Temmuz Salı günü saat 16.00'da Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Sarı-lacivertlilerin Başkanı Ali Koç da İsmail Kartal'ın imza töreninde hazır bulunacak.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın imza töreni FBTV'de canlı yayınlanacak. Aşağıdaki link üzerinden İsmail Kartal'ın imza törenini izleyebilirsiniz.

İSMAİL KARTAL İMZA TÖRENİ CANLI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

İsmail Kartal İsmail Kartal imza töreni FBTV izle Fenerbahçe transfer haberleri