Islam Slimani: "Fenerbahçe'de başarısız değildim"

Fenerbahçe
Islam Slimani: "Fenerbahçe'de başarısız değildim"

Fenerbahçe'de istenileni veremeyen ve ligde sezonu 1 golle tamamlayan Cezayirli santrfor Islam Slimani, "Birçok insan Fenerbahçe'de başarısız olduğumu düşünüyor ancak bence başarısız değildim" dedi.

Monaco'nun Cezayirli forveti Islam Slimani, Türkiye günleriyle ilgili gündem yaratacak ifadeler kullandı.

Fransız basınına röportaj veren Slimani, "Fenerbahçe'de başarısız olduğumu birçok insan düşünüyor ancak bence başarısız değildim. Tam tersine, kendimi geliştirdiğim bir tecrübe yaşadım. Türkiye'de, daha önce görmediğim şeyleri gördüm. Çok başka bir dünya" dedi."

"SAHNE ARKASINDA ÇOK ŞEY YAŞANIYORDU"

Türk futbolunu hedef alan Cezayirli forvet, "Türkiye'deki futbol değildi, başka bir şeydi. Sahne arkasında çok şey yaşanıyordu. Atmosfer sağlıklı değildi. Orada birçok şeye katlanmak zorundaydım" ifadelerini kullandı.

"BENZIA VE BANA NEDEN BÖYLE DAVRANDIKLARINI ANLAMADIK"

Islam Slimani, Fenerbahçe'de çalıştığı teknik direktör Ersun Yanal ile ilgili de konuştu ve "Başlangıçta ilk 11'de başlıyordum ancak bir gecede her şey değişti. Yeni bir teknik direktör geldi ve benimle Benzia'yı kenara çekti.

Bir hafta sonra, ikimiz de kiralık oyuncu olduğumuz için idmanlara çıkamayacağımızı söylediler. Bunu aşamadık. O güne kadar, Benzia ve bana niye böyle davrandıklarını anlamadık. Kararlarının sportif olmadığı açıktı. Futbol anlamında konuşuyorsak, biz en iyileriydik" dedi.

T24

Islam Slimani fenerbahçe Slimani Fenerbahçe