İrfan Can Kahveci: "Kendi mevkimde oynamıyorum, umarım artık 8 numara oynarım"

Fenerbahçe

Kupa zaferi sonrası Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun sorularını yanıtlayan İrfan Can Kahveci, "Kendi mevkimde oynamıyorum, umarım artık 8 numara oynarım" dedi.

İşte İrfan Can Kahveci'nin Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'na özel açıklamaları:

"Tuttuğum takım Fenerbahçe'de kupa kazanmak büyük mutluluk. Fenerbahçe her yarıştığı yerde kupalara layıktır. 

Sezona iyi başladım. Dünya Kupası arası girdi. Çok uzun bir sezon oldu. Önemli olan benim için sakatlıksız bir sezondu. İlk senemde çok sakatlandım. Şimdi 1 yıldır sakatlanmıyorum. Kendi mevkim dışında oynuyorum, ona rağmen ses çıkarmadan elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sağ açık değilim ben, öyle özelliğim yok normal şartlarda. 8 numara oynuyorum. Geldiğim takımda da 8 numara oynuyordum, en iyi performansımı da bu pozisyonda gösteriyorum. Sezon başına gerçekten iyi başlamıştım. Dünya Kupası arasından sonra bireysel ve takım olarak düşüş yaşadık. Sonuçta sezonu bir kupayla bitirdik.

Gelecek sezon Süper Kupa'yı da ligi de almak istiyoruz. Umarım bu bir başlangıç olur.

Türkiye'de gerçekten algı işi iyi yürüyor. Hakemler de bundan etkilemiyor. Hakemlerle konuşmalarım hep olumludur. Bana 'İrfan seni seviyoruz' diyorlar ama bir algı oluştu mu onlar da etkileniyor. İsmin çıktıktan sonra gerisi geliyor. Ben yoluma bakıyorum. Uzun süredir kendi mevkimde oynamadım. Ben hocalarım ne isterse yapmaya çalışırım. Ben kanat oyuncusu değilim, umarım ilerleyen zamanda kendi mevkimde oynarım."

Kaynak: Haber Global TV

İrfan Can Kahveci fenerbahçe Fenerbahçe haberleri son dakika fenerbahçe haberleri sercan hamzaoğlu Kontra