İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de

Fenerbahçe
İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, milli orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin transferi için kulübü Başakşehir'le anlaşmaya vardı.

Ntvspor'un haberine göre, Fenerbahçe, Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'yi renklerine bağladı. 

Sarı-lacivertliler, uzun süren görüşmelerin ardından milli futbolcunun transferi için Başakşehir ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin transferi için Başakşehir'e para artı Deniz Türüç ve Tolga Ciğerci'yi bonservisleriyle birlikte verecek.

4 yıl önce 1.6 milyon Euro karşılığında Gençlerbirliği'nden transfer edilen İrfan Can, Başakşehir formasıyla 150 maçta görev yaptı ve 35 gole doğrudan katkı (19 gol - 16 asist) sağladı.

FENERBAHÇE, İRFAN CAN KAHVECİ'Yİ KAP'A BİLDİRDİ

Fenerbahçe Kulübü, İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Medipol Başakşehir FK ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

BAŞAKŞEHİR'DEN İRFAN CAN'A TEŞEKKÜR

Başakşehir'in internet sitesinden yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Turuncu-lacivertli formamız altında 2017 yılından bu yana başarıyla oynayan ve gösterdiği performansla A Milli Takımımız’a kadar yükselen İrfan Can Kahveci, bir süredir Türkiye’nin güzide kulüplerinin gündemindeydi.

Tekliflerin resmileşmesinin ardından değerli kulüp başkanlarıyla görüşmeler yapılmış, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün kurumsal ilkeleri gereği herkese eşit mesafede yaklaşılmıştır. Samimi bir diyalog içerisinde olunan tüm camialara teklifleri için teşekkür edilmesinin ardından yönetim kurulumuz, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bir değerlendirme yapmış ve karar vermiştir.

Profesyonel futbolcumuz İrfan Can Kahveci’nin transferi konusunda Fenerbahçe Spor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

Leipzig ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında üç gol atan, Avrupa Ligi’nde Wolfsberger’e attığı golün ardından verdiği ‘asker selamı’yla hepimizin göğsünü kabartan ve ‘şampiyon’ ailemizin unutulmaz parçalarından biri olan İrfan Can Kahveci’ye bugüne kadar vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

MESUT ÖZİL'DEN İRFAN CAN KAHVECİ'YE "HOŞ GELDİN" MESAJI

Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Fenerbahçe Ailesine hoş geldin İrfan Can Kahveci!" ifadesine yer verdi.

İrfan Can Kahveci de Mesut Özil'in paylaşımına cevap vererek, "Teşekkürler Mesut Özil. Şimdi Çubuklu için savaşma zamanı." ifadelerini kullandı.

İRFAN CAN'DAN AÇIKLAMA

Fenerbahçe’nin yeni transferi İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Çok heyecanlı ve gururlu olduğunu ifade eden Kahveci, “Babamın hayallerini gerçekleştirdiğim için mutluyum. Formanın hakkını sahada vereceğim. Göksel Başkan'a da çok teşekkür ediyorum. Ali Koç Başkan da buraya kadar geldi, teşekkür ederim, çok mutluyum. Efsane çubuklu formamızın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

EMRE BELÖZOĞLU'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, İrfan Can transferi ile ilgili, “Büyük Fenerbahçe ailesine hoş geldin. Ali Koç Başkan'ın emeği çok büyük. Camianın ayakta durmasının tek sebebi Ali Koç’tur. Bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Açıklamaların ardından İrfan Can Kahveci ablası ve kız arkadaşıyla poz verirken Fenerbahçe logolu fincanla kahve içti. Kahveci, Fenerbahçe’de 17 numaraları formayı giyecek.

son dakika son dakika haber İrfan Can Kahveci fenerbahçe Galatasaray Fenerbahçe transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri