Inter yönetiminin yıldız oyuncuyu Fenerbahçe'ye gönderme planı, Inzaghi küplere bindi!

Fenerbahçe Inter transfer haberleri
Inter yönetiminin yıldız oyuncuyu Fenerbahçe'ye gönderme planı, Inzaghi küplere bindi!
Fotoğraf: Depo Photos

Inter'de kulüp yönetimi eski teknik direktörü Jose Mourinho'ya yıldız oyuncularından birini önerdi.

Inter yakında Mourinho ile yeni bir anlaşma yapabilir. Ancak bu Simone Inzaghi'nin istemediği bir operasyon.

Inter'in transfer piyasası henüz kapanmadı. Simone Inzaghi'nin kadrosunda çok sayıda fazlalık var ve bu oyunculardan biri Fenerbahçe'ye gidebilir. İtalyanlar bunun maaş faturasını hafifletmesini umuyor.

Simone Inzaghi'nin kabul etmemesine rağmen operasyon önümüzdeki birkaç saat içinde başlatılabilir. Inzaghi bu konuda her zaman çok netti. Takımda 5 forvetin bulunmasını istiyordu.

Türkiye'de transfer piyasası ayın 13'ünde kapanıyor. Bahsedilen isim ise Joaquin Correa. Birkaç nedenden dolayı kolay bir anlaşma değil, ancak Fenerbahçe ile temasa geçilecek. Önümüzdeki birkaç gün içinde Dzeko'nun da menajeri olan Lucci, Correa için Mourinho'nun Fenerbahce'siyle görüşecek.

Öncelikle Mourinho'nun bu transfere onay vermesi garanti değil.  Ayrıca Fenerbahçe'nin Inter'in yanı sıra oyuncunun da taleplerini karşılaması gerekiyor. Inter  zarar etmemek için 6 milyon euro'luk bir teklif bekliyor ancak maaş yükünü hafifletmek ve oyuncuyu bedavaya kaybetmemek için daha azını da kabul edebilir.

Fenerbahçe bu transfere onay vermezse Correa'nın transferi kışa bırakılacak. 

GEÇEN SEZON MARSİLYA'DAYDI

30 yaşındaki Arjantinli futbolcu, forvet arkasında oynuyor. Geçen sezonu Marsilya'da kiralık olarak tamamladı. Sözleşmedeki 10 milyon euroluk satın alma bedeli, Fransız ekibi Şampiyonlar Ligi vizesi alabilseydi zorunlu olacaktı. Ancak bu gerçekleşmedi.

Inter, Correa'yı Lazio'dan 27,3 milyon euro'ya transfer etmişti.