Inter Miami'de Messi şoku yaşanıyor! Sakatlandı oyuna devam edemedi

MLS Lionel Messi
Inter Miami'de Messi şoku yaşanıyor! Sakatlandı oyuna devam edemedi
FOTOĞRAF: Reuters

MLS ekibi Inter Miami, Toronto ile oynadığı maçta yıldız oyuncuları Lionel Messi ve Jordi Alba'nın sakatlanarak oyuna devam edememesiyle adeta sarsıldı.

Kadrosunda Lionel Messi, Sergio Busquets ve Jordi Alba gibi yıldız isimleri bulunduran MLS ekibi Inter Miami yıldız oyuncularından aldığı sakatlık haberiyle sarsıldı.

Inter Miami'nin bugün sabaha karşı Toronto ile oynadığı ve 4-0 kazandığı karşılaşmanın ilk yarısında iki önemli futbolcusu sakatlık sebebiyle oyun alanının kenarına geldi.

Önce İspanyol Jordi Alba, 34. dakikada oyundan alınırken, tecrübeli oyuncunun tedavisi saha kenarında devam etti.

3 dakika sonra ise bu kez Lionel Messi de oyuna devam edemeyeceğini teknik direktörü Tata Martino'ya bildirdi ve oyundan alındı.

Arjantin Milli Takımı'nın Ekvador'la yaptığı karşılaşmada da yer almayan ve 2 hafta aradan sonra yeniden sahalara dönen Arjantinli yıldızın durumu Inter Miami'yi endişelendirdi.

MİLLİ TAKIMDA OYNAYAMAMIŞTI

36 yaşındaki oyuncunun sağ adele sakatlığı yaşadığı ve bu yüzden de milli takımdaki son maçta oynayamadığı belirtildi. Messi'nin yeniden sakatlık geçirdiği ve durumunun yapılacak kontrollerin ardından netleşeceği bildirildi.

Inter Miami, MLS'te çıktığı 28 karşılaşmada elde ettiği 31 puanla Doğu Konferansı'nın 14. sırada yer alıyor.

Messi, David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'de çıktığı 11 karşılaşmada 11 gol - 5 asistlik performans sergilemiş ve takımının Leagues Cup'ta şampiyon olmasında önemli rol oynamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Inter Miami Lionel Messi Sergio Busquets MLS Jordi Alba Lionel Messi Sakatlık Lionel Messi Haberleri