Inter - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı bir şekilde yayınlanacak?

Inter Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi
Inter - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı bir şekilde yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan sürüyor. Son 16 turunda Inter ile Liverpool karşılaşacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor İşte İnter Liverpool maçına dair merak edilenler.

Devler Ligi'nde bu akşam futbol severlerin büyük bir ilgiyle oynanacak iki karşılaşmadan biri de İtalyan ekibi İnter ile İngiliz ekibi Liverpool arasında karşılaşılacak. Zorlu karşılaşmanın öncesinde her iki takımda da tek hedef çeyrek final bileti için ilk avantajlı skoru elde etmek olacak.

9 maçlık yenilmezlik serisi olan Liverpool son 6 maçınınsa tamamını kazanmış durumda. Giuseppe Meazza'da oynanacak olan zorlu karşılaşmanın maçta hakem Szymon Marciniak görev alacak.

İNTER LİVERPOOL ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Gecenin dikkat çeken karşılaşmalarından birisi olarak öne çıkan mücadele 16 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 23:00'te başlayacak. Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbol severler Inter Liverpool maçı için Exxen Dijital Yayın Platformu üzerinden takip edebilecekler.

İki takım arasında oynanan son 2 maçta da sonuçlar şu şekildeydi: Liverpool 1 - 0 ve 2 - 0’lık skorlarla galip gelen taraf.

ınter liverpool maçı izle

INTER - LIVERPOOL MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Inter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mane

Şampiyonlar Ligi