Inter ile Juventus'un düellosunda gülen Hakan Çalhanoğlu oldu

İtalya Serie A Inter Juventus Kenan Yıldız Hakan Çalhanoğlu
Inter ile Juventus'un düellosunda gülen Hakan Çalhanoğlu oldu
FOTOĞRAF: AA

İtalya Serie A'da zirveyi yakında ilgilendiren maçta Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Kenan Yıldız'ı da kadrosunda bulunduran Juventus'u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda altın değerinde bir 3 puan elde etti.

İtalya Serie A'nın 23. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde Inter ile Juventus kozlarını paylaştı.

Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Inter, Juventus'u 1-0 yenerek adeta altın değerinde bir 3 puan elde etti.

Inter'e galibiyeti getiren gol 37. dakikada Juventus'lu Federico Gatti'nin hedefi şaşırıp kendi kalesine atmasıyla geldi.

Inter'de karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu bu zorlu maçta 90 dakika sahada kaldı. Milli futbolcunun bir şutu da direkten döndü.

Juventus forması giyen 18 yaşındaki bir diğer milli futbolcu Kenan Yıldız ise ilk 11'de başladığı maçın 66. dakikasında yerini Federico Chiesa'ya bıraktı.

Inter bu sonuçla ligde üst üste 3. galibiyetini aldı ve bir maçı eksik olmasına rağmen Juventus'un 4 puan önünde 57 puanla liderliğini sürdürdü ve şampiyonluk için büyük avantaj elde etti.

Juventus ise 53 puanda kaldı ve Inter'in 4 puan gerisine düştü.