İngiltere Premier Lig ekipleri, milli futbolcu Yusuf Yazıcı'ya kanca attı

İngiltere Premier Lig Transfer Yusuf Yazıcı
İngiltere Premier Lig ekipleri, milli futbolcu Yusuf Yazıcı'ya kanca attı
FOTOĞRAF: AA

İngiltere Premier Lig'den 4 takımın serbest oyuncu statüsünde yer alan milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilgilendiği ifade edildi.

Avrupa'da ve Süper Lig'de yaz transfer dönemi resmen sona ererken, serbest oyuncu konumunda olan ve henüz herhangi bir ekiple anlaşma sağlamayan futbolcular kendilerine takım bulabilmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Bonservisi elinde olan en değerli futbolcular arasında yer alan Yusuf Yazıcı da transfer görüşmelerinde bulunuyor.

İngiliz basınında HITC'den yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig'den 4 takım serbest statüde bulunan Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor.

Haberde yaz transfer döneminde Tottenham, Newcastle United, Wolverhampton ve Manchester United'ın milli oyuncuyu gündemine aldığı fakat bu ilginin transfere dönüşmediği ifade edildi.

UNAI EMERY YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Özellikle Aston Villa'nın 27 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilendiği bildirildi. Unai Emery'nin geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nde Aston Villa ile Lille arasında oynanan karşılaşmada gol atan ve maçın uzatmalara gitmesinde rol oynayan Yusuf Yazıcı'nın performansını beğendiği ve o maçtan sonra milli futbolcuyu takip etmeye başladığı ifade edildi.

Yusuf Yazıcı'nın İngiltere Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoğun bir maç trafiğine girecek olan Aston Villa'nın rotasyonuna güç ve çeşitlilik katabileceği yorumu yapıldı.

Aston Villa'nın yanı sıra Bournemouth, Brentford ve Crystal Palace'ın da milli futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

Yusuf Yazıcı geçen sezon Lille formasıyla toplamda 42 maça çıkarken 12 gol - 4 asistlik performans ortaya koydu.