Premier Lig ekibinden Osayi-Samuel için teklif!

Fenerbahçe
Premier Lig ekibinden Osayi-Samuel için teklif!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden AFC Bournemouth, Fenerbahçe'nin Nijeryalı sağ beki Bright Osayi-Samuel için sarı-lacivertli kulübe transfer teklifinde bulundu.

İngiliz The Sun gazetesinde Alan Nixon imzasıyla yayımlanan habere göre; Premier Lig'de zorlu günler geçiren Bournemouth, Fenerbahçe'nin Nijeryalı kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'i İngiltere'ye döndürmek için çalışmalara başladı.

Bournemouth'un Osayi-Samuel için Fenerbahçe'ye ilk etapta satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifinde bulunduğu ancak sarı-lacivertli kulübün bu teklife olumsuz yanıt verdiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Osayi-Samuel için yaklaşık 14 milyon Euro bonservis beklentisi olduğu, kulübü Aralık ayında satın alan Bournemouth'un yeni sahibi William Foley'nin ise transfer için sıcak para arayışına girdiği kaydedildi.

Bournemouth, Premier Lig'de 20 maçta topladığı 17 puanla 18. sırada, düşme hattında yer alıyor.

Öte yandan DHA'nın haberine göre; Osayi-Samuel için Crystal Palace de Fenerbahçe'ye transfer teklifinde bulundu.

OSAYI-SAMUEL'İN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Futbola Blackpool altyapısında başlayan ve 2017 yazında transfer olduğu QPR'dan iki yıl önce 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye geçiş yapan Osayi-Samuel, sarı-lacivertli formayla bugüne dek 89 maça çıktı ve 3 gol - 6 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Bright Osayi-Samuel İngiltere Premier Lig Bournemouth Fenerbahçe transfer haberleri