İngiliz ekipleri Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde! Haziranda teklif yapmaya hazırlanıyorlar

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe Transfer
İngiliz ekipleri Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde! Haziranda teklif yapmaya hazırlanıyorlar
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu ile İngiltere Premier Lig ekiplerinin ciddi şekilde ilgilendiği ve yaz transfer döneminde teklif yapmaya hazırlandıkları ifade edildi.

Fenerbahçe formasıyla gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri her geçen gün artmaya devam ediyor.

İngiltere Premier Lig'de UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde etmek için mücadele eden Tottenham, milli futbolcunun peşine düştü.

İngiliz basınından Teamtalk'ta yer alan habere göre; Tottenham, transfer sezonunun açılmasının ardından haziran ayında 24 yaşındaki oyuncuya teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Yediği 42 golle Premier Lig'de ilk 6'da yer alan takımlar içerisinde en fazla kalesinde gol gören takım konumunda bulunan Tottenham savunma hattını güçlendirmek istiyor.

Tottenham Teknik Direktörü Ante Postecoglou'nun savunmaya takviye yapmak istediği ve hem hücumda hem savunmada katkı sağlayabilecek kaliteli bir isim transferini istediği iddia edildi.

"ANTE POSTECOGLOU'NUN TAM ARADIĞI İSİM"

Ferdi Kadıoğlu'yla ilgilenen takımlar arasında Wolverhampton ve Arsenal'ın da olduğu bildirildi.

Haberde Ferdi Kadıoğlu'nun kariyerine ofansif orta saha olarak başladığı hatırlatılırken bu yüzden topa sahip olma ve teknik kalitesinin oldukça yüksek olduğu ifade edildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun Ante Postecoglou'nun aradığı profile tam bir uyan bir isim olduğu ve hücumda da görev yapabileceği bildirildi.

Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 41 karşılaşmada 3 gol - 4 asistlik performans ortaya koydu.