İngiliz devinden menajerlerin Victor Nelsson teklifine 'ret' cevabı geldi

Arsenal Transfer İngiltere Premier Lig Galatasaray
İngiliz devinden menajerlerin Victor Nelsson teklifine 'ret' cevabı geldi
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray'ın Danimarkalı savunmacısı Victor Nelsson'un, Jurrien Timber'in sakatlık geçirmesiyle stoper arayışlarına başlayan Arsenal'a önerildiği fakat Londra temsilcisinin bu teklifi geri çevirdiği iddia edildi.

Teknik direktörlüğünü İspanyol çalıştırıcı Mikel Arteta'nın yaptığı Arsenal, yaz transfer döneminde 40 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Jurrien Timber'dan gelen sakatlık haberiyle sarsılmıştı.

Hollandalı savunmacı, Arsenal'in ligin ilk haftasında Nottingham Forest ile yaptığı maçta sakatlık geçirmiş ve sahalardan uzun bir süre uzak kalacağı açıklanmıştı.

Topçular lakaplı kulübün de bu gelişmenin ardından savunmaya bir takviye yapmak için arayışlara başladığı belirtilmişti.

İngiliz basınından Express Sport'ta yer alan habere göre; Victor Nelsson, menajerler aracılığıyla İngiliz devi Arsenal'e önerildi.

Danimarkalı savunmacının sözleşmesinde 21 milyon pound'luk serbest kalma maddesinin yer aldığı fakat Londra ekibinin bu transferle ilgilenmediği ifade edildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham ve Nottingham Forest geçtiğimiz aylarda 24 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmak için ciddi şekilde ilgilendiği de hatırlatıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Victor Nelsson Galatasaray Galatasaray haberleri Arsenal İngiltere Premier Lig Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer söylentileri