İngiliz devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geldi

Fenerbahçe Arsenal transfer haberleri
İngiliz devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geldi
DepoPhotos

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın gözlemci şefi Romain Poirot, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için İstanbul'a geldi.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın Uluslararası Scout Şefi Romain Poirot, Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için İstanbul'a geldi.

Sarı-lacivertlilerin Trabzonspor ile oynadığı maçta tribünde yer alan Romain Poirot, mücadeleye ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Ferdi Kadıoğlu'na olumlu rapor verdi.

Piyasa değeri 20 milyon Euro civarında gösterilen Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'yle 2.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

BABASI "FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPIP GİDECEĞİZ" DEMİŞTİ

Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, kısa bir süre önce katıldığı bir televizyon programında 10 yıldır şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe'nin bu sene şampiyon olacağına inandığını belirterek, "Bu sene, o sene olacak. Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız ve gideceğiz" sözleriyle oğlunun şampiyonluk sonrasında takımdan ayrılacağını söylemişti.

NEREDEYSE OYNAMADIĞI MEVKİ YOK!

Fenerbahçe'de 5. sezonunu geçiren Ferdi Kadıoğlu, bugüne dek 164 kez sırtına geçirdiği sarı-lacivertli formayla sağ ve sol bekte, merkez orta sahada, sağ ve sol kanatlarda görev yaptı. Genç oyuncu Fenerbahçe kariyerinde 15 kez gol sevinci yaşarken 20 de asist üretti.

A Milli Takım formasını da şimdiye dek 13 kez sırtına geçiren 24 yaşındaki genç oyuncunun Fenerbahçe ile 2.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

2018 yazında 1.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında NEC Nijmegen'den transfer edilen Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri Alman futbol platformu Transfermarkt'ta 17 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Haber Global TV