İlkay Gündoğan, Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşı mı oluyor?

İlkay Gündoğan transfer haberleri Suudi Arabistan Ligi FC Barcelona
İlkay Gündoğan, Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşı mı oluyor?
Fotoğraf: Depo Photos

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'ı, Arap Süper Kupası'nı kaybettikten sonra Barcelona'nın yıldızına kancayı taktı.

Cristiano Ronaldo, Barcelona'dan ayrılacak bir ismin ortağı olacak. Al Nassr, Suudi Süper Kupası'nı kaybettikten sonra onunla sözleşme imzalayacak.

Geçtiğimiz cumartesi Suudi Süper Kupası finalinde Al-Nassr , ezeli rakibi Al Hilal tarafından bir kez daha küçük düşürüldü. Neymar'ın takımı, Cristiano Ronaldo'nun kulübünü 4-1 yenerek şampiyon oldu .

Cristiano'nun çok üzüldüğü bu farklı yenilgiyle karşı karşıya kalan Al Nassr, '365scores Arabic'in haberine göre bir yıldıza imza attırmak için görüşmelere başladı.

Bu isim, Barcelona'dan ayrılmak isteyen oyuncu İlkay Gündoğan. Barcelona, onun Al Nassr'a imza atma olasılığını memnun ancak futbolcunun operasyona onay vermesi gerekecek.

Gündoğan, Hansi Flick ile konuştuktan sonra devamlılığı konusunda şüpheler yaşıyor ve kariyerine devam etmek için tekliflere açık.

Sport'a göre bu durumda Barça operasyondan bir miktar maddi getiri elde edebilir ama Gündoğan'ın bir anlaşmaya varması ve Suudi futboluna yönelmeye karar vermesi gerekecek, bu da pek net görünmüyor. Gündoğan'ın masasında başka teklifler de var ve bu hafta geleceğini belirlemesi gerekecek.

Alman futbolcunun Manchester City'ye dönme seçeneğini değerlendireceği de söyleniyor. Öte yandan Galatasaray'ın teklifi de onu duygusal olarak cezbedebilir.

Her halükarda Barça, oyuncunun sözleşmesindeki yükümlülüklerinden kurtulduğu sürece kapıyı açık tutacak. Gündoğan'ın gidişi maaş limitinin büyük bir kısmını serbest bırakacak ve transferin son döneminde Barça'nın işlerini kolaylaştıracak.