IFAB'a çok konuşulan kural hatası raporunun içeriğini sorduk! İşte aldığımız cevap

IFAB'a çok konuşulan kural hatası raporunun içeriğini sorduk! İşte aldığımız cevap

Haber Global Spor Servisi IFAB'a çok konuşulan kural hatası raporu tartışmalarını sordu. Karar vericilere ve IFAB Direktörü David Elleray'a ulaşmak istedi. Ancak IFAB yetkilileri konuyu TFF'ye yönlendirdi.

İlk etapta röportaja sıcak bakan ve içerik isteyen IFAB Medya Ekibi, Alanyaspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili konuşmak istediğimizde bu röportajın mümkün olmayacağını söyledi.

IFAB verdiği cevapta, "Ne yazık ki size yardımcı olamayız çünkü IFAB bireysel hakem kararları hakkında yorumda bulunmaz. Konuyu açıklığa kavuşturmak için direkt olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmenizi öneririz." ifadelerini kullandı. 

IFAB'a çok konuşulan kural hatası raporunun içeriğini sorduk! İşte aldığımız cevap - Resim : 1

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç katıldığı programda "IFAB Raporu kesinlikle var" ifadelerini kullandı. TFF Fenerbahçe'nin IFAB raporunu görme isteğine olumsuz yanıt vermişti. Ali Koç Bein Sports yayınında Türkiye Futbol Federasyonu'ndan IFAB raporunu istediklerini ancak olumsuz yanıt aldıklarını söyleyerek "IFAB raporunun olduğunu biliyoruz. Hatta iki pozisyondan birinde IFAB 'kural hatası var' diyor." şeklinde konuştu. Haber Global'e verilen yanıtla birlikte TFF'nin ardından IFAB'ın yetkilileri de kurumun Alanyaspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşünü medyayla paylaşmamayı tercih etmiş oldu.

IFAB TFF Alanyaspor-Fenerbahçe