Icardi'den olay olan 'Aşkın Olayım' performansı

Galatasaray futbol Spor haberleri

Sarı-kırmızılıların başarılı golcüsü Mauro Icardi saha içinde yaptıklarının yanı sıra saha dışında yaptıklarıyla da gündem olmaya devam ediyor. Arjantinli yıldız, sarı-kırmızılı taraftarların kendisiyle özdeşleştirdiği 'Aşkın Olayım' isimli şarkıyı söylediği bir video yayınladı.

Süper Lig'de yakaladığı yüksek form grafiğiyle şampiyonluğa her geçen hafta daha da yaklaşan Galatasaray'da keyifler yerinde.

Son haftalarda attığı gollerle takımının şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemesini sağlayan Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yoğun ilgi gören bir paylaşımda bulundu. Arjantinli golcü, sarı-kırmızılı taraftarların kendisine ithaf ettiği Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' isimli parçasını söyledi.

30 yaşındaki yıldız, şarkı söylediği anları paylaştığı videonun altına "Simge sağın senin kadar iyi söyleyemediğim için üzgünüm fakat Galatasaray taraftarları için söylemeyi deniyorum, iyi geceler" notunu düştü.

"BU ŞARKI ARTIK ICARDI'NİN"

Şarkının sahibi Simge Sağın ise geçtiğimiz günlerde Icardi için "Şarkımı söylüyorum artık aklıma Icardi geliyor yani, şarkıyla ilgili. İnanamıyorum. Şarkıyla ilgili paylaşımlarda ben yokum sadece Icardi var. Onun şarkısı o artık. Ben de kabullendim" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Mauro Icardi Galatasaray aşkın olayım Süper Lig