Icardi mi Osimhen mi? Galatasaray'ın Beşiktaş derbisindeki forvet hattı belli oluyor...

Galatasaray Mauro Icardi Victor Osimhen Beşiktaş
Icardi mi Osimhen mi? Galatasaray'ın Beşiktaş derbisindeki forvet hattı belli oluyor...

Galatasaray'da Beşiktaş maçı öncesi forvet hattında kimin yer alacağı netlik kazanmaya başladı. Son dönemin formda ismi Icardi mi, yoksa yıldız santrafor Osimhen mi sarı kırmızılıların ilk 11'inde yer alacak? Okan Buruk çift forvet formülünü uygulayacak mı?

Galatsaray ile Beşiktaş Süper Lig'in 10. haftasında karşı karşıya gelecekler. Sarı Kırmızılılarda en uçta kimin görev alacağı adeta tartışma konusu oldu. Taraftarlar ikiye bölünde. Birçok Galatasaray taraftarı son dönemin formda ismi Icardi'yi 11'de görmek isterken, diğer taraftarlar yeni transfer Osimhen'in sahada olmasını istiyor. Öte yandan Okun Buruk'un çift forvet ile maça başlamasını isteyenlerde var. Peki Icardi mi Osimhen mi? İşte Galatasaray'ın Beşiktaş derbisindeki forvet hattı...

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇINDA ICARDI MI OSIMHEN Mİ OYNAYACAK?

Galatasaray Beşiktaş karşılaşması öncesi en çok merak edilen sorunun yanıtı netleşmeye başladı. Okan Buruk'un derbide sahaya nasıl bir ilk 11'le çıkacağı çok merak ediliyordu. Tecrübeli teknik adamın Icardi ile Osimhen arasında tercih yapması bekleniyordu.

Okan Buruk tercihini her iki isimden yana kullanmaya karar vereceği iddia edildi. Galatasaray'ın Beşiktaş maçında sahaya çift forvetle çıkması bekleniyor. Osimhen ile Icardi'nin beraber sahada olacağı düşünülüyor.

Galatasaray'ın Beşiktaş derbisinde; Muslera, Abdülkerim, Davinson, Kaan, Yunus, Gabriel Sara, Sallai, Torreira, Barış, Icardi, Osimhen 11'i ile sahada olması bekleniyor.