Icardi ligde 20 golü geçince gözler ona çevrildi! Ümit Özat saçlarını sarı-kırmızıya boyayacak mı?

Galatasaray Spor haberleri
Icardi ligde 20 golü geçince gözler ona çevrildi! Ümit Özat saçlarını sarı-kırmızıya boyayacak mı?

Sezon başında ''Mauro Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım'' diye iddialı bir söylemde bulunan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat, Arjantinli golcünün gol sayısını 21'e yükseltmesinin ardından 'Söz önemlidir'' şeklinde paylaşımda bulundu.

Sezon başında, "Mauro Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım." diyen Ümit Özat, Arjantinli yıldızın Ankaragücü ağlarına bıraktığı 2 golle toplam gol sayısını 21'e çıkarması üzerine sarı-kırmızılı taraftarlardan yoğun bir baskı gördü.

Galatasaray taraftarlarının ısrarla sözlerini hatırlattığı Fenerbahçeli eski futbolcu, yeni bir paylaşımda bulunarak “Söz önemlidir” dedi.

Ümit Özat'ın saçlarını sarı-kırmızıya boyayıp boyamayacağı merak ediliyor.

FENERBAHÇE CAMİASINA DA SİTEM ETTİ: "SİZİN GÜCÜNÜZ BİZE VE AZİZ YILDIRIM'A YETİYORMUŞ!"

Ümit Özat, şampiyonluğun Galatasaray'a kaptırılmasının ardından stadyumdaki Fenerbahçe taraftarına yönetime tepki göstermeleri yönünde çağrıda bulundu.

Yönetime yeteri kadar tepki gösterilmediğini düşünen Özat, "Sizin gücünüz bize ve Aziz Yıldırım'a yetiyormuş. Yazık. Koskoca kulüp bitmiş." ifadelerini kullandı.

İşte Ümit Özat'ın o paylaşımları:

"Şu anda o stadyumda olup bu kadar kısık sesle istifa diye bağıran herkes sahte Fenerbahçelidir.

O stattan bu gece çıkmak yok!!!! Tepkinizi gösterin!!!!! Bir Fenerbahçe taraftarı vasata alışmaz!!!! Bu gece oradasınız! Gelip hesap verecek size!!!!

Yazık. Koskoca kulüp bitmiş. Taraftarı da bitmiş... Biz zamanında korkardık sizden. Sizin gücünüz bize ve Aziz Yıldırım'a yetiyormuş. Oysa en mutlu günlerinizdi."

Ümit Özat Fenerbahçe

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Mauro Icardi Ümit Özat fenerbahçe Aziz Yıldırım