Henüz bir kulüple anlaşmamış en pahalı 10 futbolcu

futbol Transfer transfer haberleri
Henüz bir kulüple anlaşmamış en pahalı 10 futbolcu

Yeni sezon için transfer haberleri arka arkaya duyurulurken piyasa değerleri yüksek birçok yıldız oyuncu henüz herhangi bir kulüple anlaşmadı.

HABER GLOBAL - İşte piyasa değerleri el yakan ve boşta bulunan o 10 futbolcu

10. Jesse Lingard

Manchester United'dan ayrılan oyuncunun piyasa değeri 20 milyon euro. West Ham ya da Newcastle'a transfer olması bekleniyor.

9. Alexandre Lacazette

Arsenal'den ayrılan 31 yaşındaki Fransız futbolcunun piyasa değeri 20 milyon euro. Oyuncunun eski kulübü Lyon'a dönmesi bekleniyor.

8. James Tarkowski

Burnley'den ayrılan James Tarkowski'nin piyasa değeri 22 milyon euro. Oyuncuyla West Ham, Everton ve Liverpool ilgileniyor.

7. Andrea Belotti

Torino'dan ayrılan Andrea Belotti'nin piyasa değeri 28 milyon euro. Birçok kulübün ilgilendiği golcü Sevilla ve Atletico Madrid'e yakın.

6. Ousmane Dembele

Barcelona ile sözleşme yenilememeye karar veren Fransız futbolcu Ousmane Dembele'nin piyasa edğeri 30 milyon euro. Oyuncunun PSG'ye gideceğine dair iddialar ortaya atıldı. Ancak görünürde hiçbir talibi yok.

5. Andreas Christensen

Chelsea ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Danimarkalı futbolcu Andreas Christensen'in henüz talibi yok.

4. Antonio Rüdiger (Az önce transfer oldu)

Chelsea'yle sözleşmesi biten 35 milyon piyasa değerine sahip Alman oyuncu Antonio Rüdiger az önce Real Madrid'e transfer olarak bu listeden çıktı.

3. Paulo Dybala

Juventus ile sözleşmesi sona eren Paulo Dybala'nın piyasa değeri 40 milyon euro. Atletico Madrid, Arsenal ve Inter oyuncuyla ilgileniyor.

2. Franck Kessie

Milan ile sözleşme yenilemeyen Franck Kessie'nin piyasa değeri 45 milyon euro. 25 yaşındaki oyuncunun Barcelona'ya gidebileceği konuşuluyor.

1. Paul Pogba

Manchester United'la sözleşmesi sona eren Fransız yıldız Paul Pogba'nın piyasa değeri 55 milyon euro. Oyuncunun eski kulübü Juventus'la anlaşması bekleniyor. Ancak PSG sürpriz yapabilir.

 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika transfer haberleri Paul Pogba transfer haberleri futbol