Henry Onyekuru - Murat Sancak tartışması sürüyor!

Adana Demirspor
Henry Onyekuru - Murat Sancak tartışması sürüyor!
DepoPhotos

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile mavi-lacivertli takımın eski oyuncusu Henry Onyekuru'nun arasında sözlü tartışmalar dozajı artarak devam ediyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Henry Onyekuru Galatasaray maçında alkışlanmıştı. Onyekuru ile Muslera haşır neşir olmuştu maçtan sonra. Ben ondan sonra Henry Onyekuru'yu sattım zaten. Soyunma odasında da ağzıma geleni söylemiştim ona. Benden ekmek yiyorsun sen, buraya ihanet edemezsin. Eski takım arkadaşın olabilir, maçtan sonra gidersin soyunma odasına, orada tebrik edersin... Herkesin seyrettiği ve başka bir takımın şampiyonluk yarışında olduğu maçta sen saha ortasında haşır neşir olup rakip oyuncuya sarılamazsın, eğlenemezsin" ifadelerini kullanmıştı.

Sancak'ın bu açıklamalarının ardından Onyekuru'dan yanıt gelmedi.

Sezon başında Al-Fayha'ya satılan Nijeryalı oyuncu yaptığı paylaşımda, "Hala benim adımı konuşmak yerine oyuncuların maaşını ödemek nasıl olur sayın başkan?" ifadelerini kullandı.

Onyekuru Murat Sancak

Bunun üzerine Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, eski oyuncusuna sosyal medya hesabından ağır ifadeler içeren bir cevap verdi.

Sancak yaptığı paylaşımda "O şeref yoksunu hadsiz ve nankör Henry'e sorarım, senin alacağın var mı ki başkasının alacağı kalsın? Ama merak etmesi, kulübü dahil bütün dünya kulüplerine ne karaktersiz olduğunu videosuyla duyuracağız. Nokta." ifadelerine yer verdi.

Murat Sancak Onyekuru

ONYEKURU'NUN ADANA DEMİRSPOR PERFORMANSI

Kariyerinde 3 farklı dönemde Galatasaray forması giyen Onyekuru, 2022 yazında 1 milyon Euro kiralama bedeli ve 3.5 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonuyla Olympiakos'tan Adana Demirspor'a transfer oldu.

Mavi-lacivertli forma altında 30 maça çıkan Nijeryalı oyuncu 8 gol - 3 asistlik performans sergiledi.

26 yaşındaki sol kanat oyuncusu, bu sezonun başında 3.2 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Fayha'ya transfer oldu. 

Al-Fahya'da şu ana dek 26 maça çıkan Onyekuru, 6 gol atıp 3 de asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV