Henry Onyekuru: "Monaco'ya gelince evime dönmüş gibi hissettim"

Henry Onyekuru: "Monaco'ya gelince evime dönmüş gibi hissettim"

Galatasaray'daki kiralık sözleşmesi sona eren ve Monaco'ya geri dönen Henry Onyekuru, Kırmızı-beyazlı kulübe döndüğü için mutlu ve huzurlu olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın devre arasında kiraladığı ancak sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle sezonu tamamlayamayarak Monaco'ya geri dönen Henry Onyekuru, geleceğine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde farklı bir yere sahip olan Nijeryalı futbolcu, BBC'ye verdiği röportajda hayalinin Premier Lig'de oynamak olduğunu söyledi.

"PREMİER LİG'DE OYNAMAYI UMUYORUM"

Onyekuru şunları söyledi: "Benim de planlarım var ama hayat kendi planlarıyla karşımıza çıkıyor. Ben hala hayallerim için çabalıyorum. Belki eski takımım Everton'la olmayacak ama Premier Lig'de oynamayı umuyorum."

"MONACO'DA EVİME DÖNMÜŞ GİBİ HİSSETTİM"

Kulübü Monaco hakkında da açıklamalar yapan Nijeryalı hücum oyuncusu, "Aspire Akademisi'nden arkadaşım Keita Balde ile birlikte oynayacağım. Fabregas, kulübe geldiğimden beri beni çok iyi karşıladı ve yardımcı oldu. Monaco'ya döndüğümde evime dönmüş gibi hissettim" şeklinde konuştu.

Haberler
 

Henry Onyekuru Monaco Galatasaray