Henry Onyekuru: "Bana tekrar Galatasaray forması giydirdiği için Allah'a şükrediyorum"

Galatasaray
Henry Onyekuru: "Bana tekrar Galatasaray forması giydirdiği için Allah'a şükrediyorum"

Gaziantep FK karşısında attığı gollerle Galatasaray'ı galibiyete taşıyan Henry Onyekuru, maç sonrasında yaptığı açıklamada "Bana tekrar Galatasaray forması giydirdiği için Allah'a şükrediyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ettiği maçta, oyuna sonradan dahil olup 2 gol kaydeden Onyekuru, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Nijeryalı oyuncu, "Tekrar bana Galatasaray forması giydirdiği için Allah'a şükrediyorum. Galatasaray formasını giymek çok büyük bir onur. Taraftarlarla aramda bağ var. Bana verdikleri destek ve takımla yeniden birlikte olmak beni çok mutlu ediyor.

Dürüst olmam gerekirse fiziksel olarak yüzde yüzümde değilim. Ama çok önemli bir faktör var: Fatih terim. Bana verdiği güven ve destek beni daha iyi hissettiriyor. Arkadaşlarımın ve teknik ekibin verdiği destekle de iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum.

Gol attığımda tekrardan evime döndüğümü hissettim. Taraftarlar gelmem için bana destek oldular. Onları sevindirdiğim ve evime gollerle döndüğüm için mutluyum" dedi.

Daha önce 2 dönem kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Onyekuru, Galatasaray'da 56 resmi maçta görev almış ve 17 gol - 8 asist üretmişti.

Galatasaray Henry Onyekuru