Hatayspor'da vaka sayısı 19'a yükseldi

Hatayspor
Hatayspor'da vaka sayısı 19'a yükseldi

Dün 6 futbolcusunda koronavirüs tespit edilen Süper Lig'in yeni ekiplerinden Hatayspor'da bugün 11 futbolcu, teknik direktör Ömer Erdoğan ve bir kulüp personelinin daha Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Bordo-beyazlı kulüpten yapılan açıklama, "Bu sabah yapılan COVID-19 testlerinde, 6 futbolcumuza ilaveten 11 futbolcumuzun, Teknik Direktörümüz Ömer Erdoğan'ın ve bir kulüp personelimizin COVID-19 testi pozitif çıkmış olup, toplamda 17 futbolcumuzda COVID-19 virüsüne rastlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Kulübün basın sözcüsü Rahmi Vardı, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

"Hatayspor'da yapılan Kovid-19 testlerinde, maalesef 6 futbolcumuza ilaveten 11 futbolcumuzda daha virüse rastlanmıştır. Toplam 17 futbolcumuzun Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır. Teknik direktörümüz Ömer Erdoğan ve bir kulüp çalışanımızın testleri de bugün itibarıyla pozitif çıkmıştır. Hatayspor'un bu zor günlerinde herkesten dua bekliyoruz. Bundan sonra top federasyonda, federasyonumuzun vereceği kararlar doğrultusunda pazar günü oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı netleşecektir."

son dakika son dakika haber Hatayspor koronavirüs